luni, 26 aprilie 2010

Zile fierbinti de vara, seri romantice in rosu

Vara e la doi pasi de noi. Parcuri pline de copii care alearga, poieni de munte presarate cu flori salbatice, plaje cu nisip fin, toate vor fi in sfarsit scaldate de soare. Ce poate fi mai potrivit decat o rochita vaporoasa din in sau bumbac, in care domnita sa se simta libera sa descopere lumea?

Dar cand vine seara, fie ca esti in Bucurestiul prafuit, fie ca esti in concediu la munte sau la mare, astepti cu nerabdare sa se racoreasca. Acopera-i atunci umerii fetitei cu un bolero lejer din bumbac ajutand-o sa-si pastreze gratia.
Nasturii cu capsunele i se vor parea amuzanti micutei, iar pe mami o vor face sa-si doreasca s-o mai guste iar si iar pe dulcica ei.

Disponibil in cateva zile intr-o multitudine de culori, pentru numai 79 ron +costurile de transport. Pretul este valabil pentru marimi de pana la 2 ani. Pentru marimi mai mari pretul creste cu 20%pentru fiecare an adaugat.

Boleroul este realizat manual din fir YarnArt Jeans ce contine 55% bumbac, are o textura catifelata, fara puf. Se recomanda spalarea lui manuala la o temperatura de maxim 30 de grade si uscarea pe o suprafata plana.

Un comentariu: