vineri, 12 noiembrie 2010

Inceputurile

Va povesteam candva cum mi-a venit ideea de a face din hobby-ul meu o mica afacere. Cumparam deja de cateva luni o revista in care gaseam modele de tricotaje cand am gasit intre paginile ei o reclama. Era pagina de prezentare a unei firme producatoare de fire, dar modelul realizat era deosebit. Mi s-a parut complicat, dar mi-am propus sa-l fac pentru mine, chiar daca asta insemna s-o iau prin incercari.


Cautand firele potrivite pentru el am facut cunostinta cu Jeans, fir moale, dar fara puf, din bumbac si acril, cu o textura catifelata si niste culori din care era greu sa cumperi doar una. Am ales pentru mine un portocaliu dulce si, pentru nu mai lucrasem cu el si nu stiam cum se comporta, am cumparat mai multe decat a fost necesar pentru mine, dar suficente pentru doua plovarase, de marimi diferite.


Imediat ce le-am expus pe FB, am primit prima mea comanda, de la o prietena care isi dorea unul mov. Pentru ca eram in pragul primaverii am tot amanat terminarea lui, dar a venit vremea sa imi onorez promisiunea, chiar daca suntem in plina primavara de noiembrie :-).


Daca va place pot sa il fac si alb, galben, maro, roz, albastru, gri, s.a. pentru suma de 180 ron. Sau din alt material, caz in care va trebui sa discutam probabil despre un alt pret. Va astept cu drag, abia m-am obisnuit.

2 comentarii:

  1. Wow!E absolut senzational!Daca as putea....n-as ezita.Felicitari!Nici nu-mi gasesc cuvintele sa-ti spun cat imi place.Nu stiu sa spun cine e mai fermecata :tu sau baghetele?!Pupam fetele.

    RăspundețiȘtergere
  2. BRAVA MAI FACUT FERICITA CU ACESTE MINUNATI .MERGI INNAINTE

    RăspundețiȘtergere