marți, 16 noiembrie 2010

Noiembrie

Capa pe care urmeaza sa v-o prezint nu se poate numi altfel decat Noiembrie. Uitandu-ma la ea, am impresia ca nici un alt nume nu i s-ar fi potrivit mai bine decat acesta. Tema principala nu putea fi inspirata decat din aceasta luna in care frunze de toate culorile ne danseaza la geamuri si apoi ne decoreaza frumos masinile uitate in parcare si gradinile din fata blocului.

Iar culoarea, hmmm....culoarea nu poate fi imprumutata decat de la ciorchinii de struguri uitati de bunicul pe cele mai de sus ramuri ale viei, stafiditi aproape in acesta perioada, dar inca bucurandu-ne nasul cu mireasma lor la fiecare adiere de vant. Sau de la prunele uscate in pod cu al caror gust-dulce acrisor ne incanta bunica in serile lungi de iarna. Sau sa fie ultimele vinete lucioase care o asteapta pe mama pe tarabele din piata, spre a ne bucura pe toti cu gustul si mirosul lor divin?

Va las pe voi sa va alegeti, in functie de amintirile care vi s-au rascolit vazand-o.
Modelul initial era lucrat dintr-un fir mai gros, probabil din lana, si era deschis in fata...


...dar draga mea prietena care mi-a trimis modelul a dorit-o mai subtirica. Si am apelat din nou la Catania, nuanta 239, Aubergine...


Daca va place, o facem din nou la comanda, in aceeasi nuanta sau in alta la alegere. In cazul in care se executa din acelasi material pretul variaza intre 180 si 220 ron, in functie de marimea solicitata. Pentru alte materiale , pretul poate scadea sau creste in functie de pretul si grosimea materialelor.

Produsul a fost executat manual. Se recomanda spalarea manuala la o temperatura de maxim 30 de grade si uscarea pe o suprafata plana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu