luni, 21 iunie 2010

Palarii, episodul 2...

sau ce am mai facut de cand nu ne-am mai "vazut"....

Pai pe vremea asta am mai facut niste palarii. Si cum vremurile sunt din ce in ce mai fierbinti, am cautat si eu fire din ce in ce mai subtiri. Daca ar fi s-o luam cronologic, ar fi cam asa:

Palaria rosie a Catincai:

Apoi o palarie verde, asemanatoare cu cea a Catincai, dar cu floricele noi:


si una rosie cu buline albe, pentru o ciupercuta.
Am avut comanda de ceva roz cu alb si am combinat de doua ori aceste culori incercand si modele noi. Avem una mica, pentru 6-9 luni, si una potrivita pentru o fetita cocheta de 3 ani.

Iat-o si pe cea mai marisoara, incercata tot de manechinul meu.Prima oara, in varianta cu borurile lasate, apoi cu ele ridicate.
O alta domnisoara eleganta de 3 ani si-a dorit o palarie alba...
cu floricica.... si am probat astfel un fir nou, subtirel, Lily.Si pentru ca ii placea atat de mult Catincai, s-a ales si ea cu una asemanatoare, pe care n-o lasa nici un pic .
Acum am de terminat palaria albastra pentru castigatoarea de pe facebook, si apoi plec in concediu cateva zile. Sunt sigura ca marea o sa ma inspire si o sa vin de acolo cu forte noi si idei proaspete.

3 comentarii:

  1. Buna ziua.Minunate lucrari!Palariuta verde cu flori este de vanzare?Am o fetita de doi ani si m am indragostit de palariuta verde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara si multumim pentru aprecieri! La noi totul este de vanzare :-), iar daca ceva s-a vandut deja, il facem din nou la cerere. Doar ca acum "echipa" e in vcanta si se intoarce dupa 15 august. Pot sa va contactez atunci?

    p.s. minunate povesti....:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cam intarziat cu raspunsul. Imi cer scuze. Intre timp am achizionat o palariuta deja. Dar acum vine iarna si astept cu nerabdare sa vad ceva modele mai grosute. Sunt prin prejma. Pup

    RăspundețiȘtergere