joi, 3 iunie 2010

Iarba verde de acasa

Ei spuneti, nu va vine sa va aruncati in iarba?


Dupa summer si rochita aniversara, era vremea pentru ceva proaspat si racoros, de vara, de mare, de plaja... O alta rochita din bumbac Begonia (de care m-am indragostit de-a dreptul!) pentru fetite elegante. E gata de cateva zile , numai ca manechinul e in greva si refuza orice colaborare. Abia am reusit s-o prind un pic ieri, s-o prind la propriu, pentru ca tocmai se arunca din fotoliul pe care pozeaza de obicei. E cea mai reusita poza, desi e miscata ofera o imagine de ansambla asupra modelului.

Cat despre detalii le aveti mai jos. Palaria eleganta, cu fundita de organza, o trimite pe domnita cel putin in suita Reginei Angliei.

Bretelele se pot regla tot cu ajutorul unor fundite:


Iar aici aveti rochita cu platcuta si bordura de jos crosetate, iar restul tricotat.

Modelul aici de fata si-a gasit deja purtatoarea care nu este fotomodelul meu, desi ii vine tare bine si modelul si culoarea. Este si va ramane unicat, pentru ca firul in nuante de verde era in lichidare de stoc la furnizoarea mea obisnuita si nu cred sa-l mai gasesc curand. Dar poate fi executat la comanda in maxim o saptamana intr-o multutidine de alte culori, asupra carora vom discuta la momentul lansarii comenzii. Pretui unui set rochita si palariuta este de 120 ron pentru marimi mai mici de 2 ani, pentru restul, stiti deja, pretul creste cu 20% pentru fiecare an adaugat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu