luni, 30 august 2010

Prima aniversare

Cand primul tau copil implineste un anisor, lumea din jurul lui se agita timp de mai multe zile. O petrecere zgomotoasa, un tort din care nu prea are voie sa guste de obicei, cu o flacaruie arzand deasupra lui, dar pe care nu nu trebuie s-o atinga. Puiul nu stie ce sa inteleaga, dar se bucura de bucuria familiei lui si a fiintei care ii este cel mai aproape.
Cred ca prima aniversare e mai degraba sarbatoarea mamei, cea care in acesta zi retraieste, secunda cu secunda, miracolul pe care l-a infaptuit cu un an in urma. De aceea azi vreau sa spun La Multi Ani! atat puiului cat si celei care a devenit mama cu un an in urma.La Multi Ani, Andrei si Diana!

Pentru aniversarea de astazi mama si-a dorit pentru baietel un costumas vesel, in culorile care-l prind bine pe printisor. Va amintiti firele astea?
Asa arata acum :
Bumbac 100%, mercerizat, Begonia, daca nu l-ati recunoscut deja. Din punct de vedere tehnic, e ceva foarte simplu, doar o alternanta de culori simpatice pe un model de tricot simplu, un rand pe fata, unul pe dos. Ca si detalii ce fac diferenta, tot ce inseamna final, de maneca, de gluga, talie sau fermoar se incheie cu margine dubla incheiata din croseta, o chestie pe care n-am mai facut-o pana acum, dar mi-a placut cum arata.Culorile au fost alese impreuna cu mamica baietelului, dar Begonia ofera multe ale posibilitati. Pentru baietei mi-l imaginez la fel de dragut pe albastru cu gri sobolan si galben lamaie, combinatie in care atat albastrul cat si griul pot juca rolul principal, iar pentru fetite un roze-grena ciudat mi-a atras atentia , in aceeasi combinatie cu coada de sobolan si lamaita. Dar fiecare isi poate crea o combinatie potrivita cu firea si trasaturile copilului sau. Puteti avea un astfel de costumas in 7-10 zile de la lansarea comenzii, pentru numai 150 ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu